Intrebari frecvente

In cazul in care aveti o intrebare al carei raspuns nu il regasiti aici, va rog sa ne contactati.

Sunteți prezenți pe toată durata evenimentului de nuntă?

Acoperim tot evenimentul de nuntă în limita a 18 ore , interval ce se stabilește în funcție de programul de desfășurare pentru evenimentul de nuntă. În tot acest timp putem surprinde toată desfășurarea evenimentului, de la pregătirile de nuntă și până la finalul petrecerii (aruncarea buchetului, dezgatitul miresei, etc). La depășirea intervalelor prezentate mai sus veți fi anunțați de către noi de acest lucru, iar continuarea serviciilor se realizează la un cost suplimentar negociat de comun acord. Serviciul va lua sfarsit, cel mai tarziu, la ora 5 (dimineata).

Va deplasati si in alte localitati? Ce costuri implica?

Ne deplasăm doar județele  Neamț, Vaslui și Botoșani. În afara județului Iași costurile de deplasare pornesc  de la 50€.

Dacă dorim brutul cu fotografiile de la nuntă , cum putem intra în posesia lui?

Se poate oferi materialul brut, insa, in acest caz, nu vom mai edita fotografiile, lasand acest lucru in sarcina dumneavoastra.

Cât timp durează până primim fotografiile si albumele de la nuntă?

Termenul de predare finala este de 1-2 luni dupa eveniment in functie de complexitatea lucrarii si de pozitia datei in cadrul sezonului de evenimente.

În cazul în care cununia civilă este în altă zi decât cea a nunții, ce costuri suplimentare implica?

In cazul in care , cununia civila este in alta zi decat cea a evenimentului, costul suplimentar este de 50 Euro. Daca starea civila este in alta localitate, se adauga costurile de transport. In cazul in care cununia civila este intr-o zi de sambata sau duminica, exista 90% posibilitatea  sa fiu la un alt eveniment.

In cat timp de la sfarsitul evenimentului trebuie sa platim? Putem plati si mai tarziu?

Puteti plati cand doriti. Doar ca in acest caz, va rog sa nu insistati cu rugaminti precum ca vreti cateva fotografii pt Facebook (spre exemplu). Editarea fotografiilor incepe din momentul platii. In cazul in care au trecut 90 zile de la eveniment, iar plata nu a fost efectuata, vom sterge toate materialele, acestea nemaiputand fi recuperate ulterior.

Cum trebuie să procedăm dacă dorim rezervarea datei pentru serviciile foto ?

Prin contact telefonic sau prin completarea formularului de contact de pe pagină. Ulterior ne vom întâlni pentru semnarea contractului, iar pentru rezervarea datei se percepe un avans de minim 100€. Nu se poate rezerva o data fara achitarea acestui avans. Dupa achitarea avansului consideram data evenimentului rezervata. Inainte de eveniment cu aproximativ 1-2 saptamani vom stabili detaliile legate de programul acestuia, urmand sa ne prezentam la eveniment la data si ora specificata.

Câte fotografii dintre cele pe care le vom primi vor fi prelucrate?

Absolut toate fotografiile pe care le veţi primi sunt prelucrate la nivel de luminozitate, incadrare, contrast, saturatie.

Puteti asigura si serviciul video?

Sunt fotograf, deci nu vă pot oferi decât servicii de fotografie. Însă vă pot recomanda cu drag colegi videografi dintre cei cu care am colaborat şi despre care ştiu că vă pot livra un material de calitate.