DESPRE

Fiecare nunta are o poveste

Scopul meu pentru fiecare eveniment la care particip este sa spun o poveste. In timp ce fotografiez ma simt invizibil si totodata privilegiat sa fiu în mijlocul povestii. Sunt acel fotograf profesionist, experimentat ,perfectionist din fire, care e foarte pasionat de munca sa ! Exigent cu mine si echipa mea, flexibil, creativ si spontan fata de client, gasesc mereu solutia potrivita oricarei situatii, astfel incat evenimentul dvs sa ramana unul de poveste.

Atent la detalii

Fiecare amintire este speciala si fotograful de nunta are grija sa puna in valoare fiecare clipa, indiferent daca este un moment important al nuntii sau mici detalii. Trena miresei, imbracatul sau, machiatul in sine, punerea pantofilor in picioare sau punerea pe deget a verighetelor. Fiecare clipa este importanta pentru miri. Mai mult de atat, cine nu vrea sa aiba ce arata copiilor sau nepotilor povestind cat de frumoasa a fost nunta lor..!?
Stilul de fotografie

Stilul meu de fotograf de nunta este în mare parte documentar,  desi prefer sa folosesc termenul „natural”.

Fiecare eveniment reprezinta o entitate vie, cu propriile sale caracteristici si cu propriile necesitati. Din acest motiv, nu voi respecta niciodata un tipar predefinit. Doresc ca fotografiile realizate de mine sa fie mereu inedite si astfel amintirile dumneavoastra sa fie unice.

Importanta fotografiei de nunta

Prin fotografii, amintirile devin nemuritoare chiar si atunci cand memoria paleste si timpul face uitate momentele. Pentru orice fotograf de nunti fiecare nunta este diferita , din acest motiv incearca sa isi adapteze tehnica pentru o experienta speciala si fotografii memorabile. Fiecare client este important si satisfactia sa este pusa pe primul plan. Daca iti place viziunea mea de a realiza fotografii de nunta, daca vei considera ca sunt potrivit sa iti ofer serviciile de foto de nunta , contacteaza-ma pt a avea o discutie preliminara.

Suna acum pentru o discutie preliminara.