Sfaturi pentru dansul mirilor

Credem cu tărie că sfaturile noastre pentru dansul mirilor, pot să vă ajute să faceți un dans magic, mai ales dacă se respectă câteva cerinţe recomandate. În primul rând, trebuie ca melodia să vi să potrivească. Să dansaţi pe ea ca şi cum e melodia care v-a adus împreună. Desigur, orice melodie poate fi melodia voastră de dans. Nu trebuie să vă alegeţi o melodie şi să faceţi la nunta voastră un dans tango, doar pentru că aşa e moda. Invitaţii vor să vadă sentimentele. Iar noi vrem ca voi să fiţi fericiţi şi să faceţi ceea ce simţiţi. Dansul mirilor e cel care deschide nunta. Iar voi ca miri, trebuie să dansaţi în faţa invitaţilor aşa cum doriţi şi simţiţi. Pentru că, acel dans va fi primul, pentru voi, în calitate de soţ şi soţie. El nu înseamnă neapărat totul, dar e important. Deschide petrecerea de nuntă şi ajută ca invitaţii să vă înţeleagă momentul şi felul în care acţionaţi ca şi parteneri.

Sunt recomandate dansurile simple, cu o coregrafie venită din suflet. Recunoaştem, puţin exerciţiu nu strică. Dar de multe ori, miresicile se stresează atât de mult cu acest dans, că uită cu adevărat să mai fie ele. Invitaţii vor să vadă naturaleţe. Degeaba se învaţă o coregrafie de dans, iar atunci când „drăguţul” de el greşeşte, vă blocaţi şi nu mai puteţi să continuaţi. Nu vrem să vă rămână în minte că, dansul mirilor trebuie să fie perfect. El trebuie să fie al vostru. Să fie făcut cu drag şi să vă simţiţi bine, unul în braţele celuilalt. Aceasta este arta dansului. Dansul vostru trebuie să atingă invitaţii. Şi nu e nevoie să ieşiţi în faţă cu un blues, vals, tango sau cha-cha, mai ales dacă nu știți. Nu va conta decât modul în care vă lăsaţi corpurile să dicteze emoţiile. Nu contează ce crede lumea. Tot ce contează e sa vă simţiţi in largul vostru în cea mai minunată zi din viaţa voastră. Pentru că este momentul vostru!

Care sunt sfaturile noastre pentru voi?

Dacă v-aţi gândit că timpul este prea scurt şi nu aveţi când, unde şi cum să faceţi un curs de dans…. Noi am pregătit pentru voi câteva sfaturi , care vă pot duce pe culmile unui dans de nuntă plin de dragoste, faţă de partener.

Alegeţi o melodie lentă şi romantică, care să vă permită să ridicaţi mâinile şi să vă mişcaţi armonios. Puteţi încerca de acasă, să vedeţi cum vă iese. Dar dacă iubirea schimbă vieţi, iubirea vă va ajuta şi să aveţi un dans deosebit împreună.
Dragi miresici, lăsaţi bărbaţii să conducă dansul. Voi nu trebuie decât să răspundeţi înapoi, la paşii către care vă conduc drăguţii de ei. Ei sunt cei care va trebui să vă conducă într-un dans ferm şi sensibil. Bărbaţii sunt cei care indică ritmul şi direcţiile dansului.
Exersaţi de acasă elementele de bază şi improvizaţi. Cât de frumos poate fi oare, un dans personal pe care să nu îl mai fi văzut pe nicăieri? Puteţi fi dulci, relaxaţi, romantici şi atenţi unul cu altul în acelaşi timp.
Orice se întâmplă cu voi pe ringul de dans, să nu vă supăraţi. Zâmbiţi larg şi faceţi gesturi senzuale. Doar vă iubiţi, orice s-ar întâmpla!
Ca să nu se vadă greşelile paşilor, puteţi să alegeţi fumul greu (gheaţă carbonică). Face ca momentul să devină boem şi voi o să vă simţiţi ca într-un vis frumos.

Acordați mare atenţie și echipei de sonorizare pe care o aveţi. Contează mult ca sunetul să fie exemplar şi fotograful să aibă serviciile de calitate. De ce? Pentru că e frumos să retrăiţi acele momente la aceeaşi intensitate şi după nuntă. Ca atunci când vă uitaţi peste ani, să exclamaţi singuri, că nu vă vine să credeţi cât de superb v-a ieșit totul. Alegeţi să fiți fericiți în cea mai minunată zi din viața voastră, pentru că meritați.

Lasă un răspuns